Kem Bistari Solat

Assalamualaikum.. Kepada semua yang pernah mengikuti dan menyertai ceramah ust. disini ustaz masukkan pula slide yang digunakan supaya kamu semua khasnya dan tatapan semua umumnya termasuk ustaz jugak, supaya terus amalkan dengan sebaik mungkin dan tidak lagi meninggalkan dan mengabaikan solat.

Harapan Ustaz semoga kita semua beroleh hidayah dari Allah.. dan Allah mengampunkan kesemua kesalahan kita.. dan setelah kita cuba untuk menjadi insan yang diredhai Allah.. Insan yang baik.. Allah akan Jadikan kita bukan setakat baik malah diberkatiNya kehidupan kita.. diRedhaiNya nafas yang kita sedut ini dan.. di berikan kita pertolongan pada Hari Akhirat kelak.. Insyaallah.. kalau pelajar-pelajar/peserta / inginkan penjelasan apa-apa boleh tanya Ustaz, Ustaz sentiasa ingin membantu pelajar/peserta/ sekalian..

Kita doakan kepada Allah supaya solat yang kita lakukan adalah solat yang diterima Allah dan apabila Allah menerima Solat kita mestilah kita akan menjadi Insan yang Sempurna perjalanan hidupnya didunia dan di Akhirat… Insyaalah..

Semoga bermanfaat.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Assalamualaikum..

Kepada peserta PAKK atau sesiapa yang pernah mengikuti Program Ustaz, Ustaz sertakan disini Slide Power Point, supaya Harapan Ustaz bukan setakat ilmu yang kamu semua perolehi sahaja, tetapi hendaklah sentiasa amalkan dan perbaiki lagi sekiranya ada kekurangan, Rajin bertanya kepada yang tahu. inilah kunci kejayaan.

Semoga bermanfaat

* Ustaz akan tambahkan bab solat Berjemaah..
Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s