Belajar Jawi Dengan Nombor (Ustaz Azhar)

Salam.. Kepada semua Pengunjung Hari ini sekadar berkongsi Perisian seorang sahabat yang membuat Perisian Jawi Secara Bernombor, Bagaimana menggunakannya cubalah download dan guna, mungjin sesuai untuk pembelajaran dan pengajaran,.

JAWI BDN merupakan satu kaedah yang dapat membantu sesiapa sahaja untuk belajar membaca jawi dengan mudah dan cepat.Kaedah ini diasaskan oleh Ustaz Wan Mohamad Azhar dan telah mendapat pelbagai pengiktirafan termasuk dari IPTA dan IPTS seluruh negara. Sila klik link di bawah untuk muat turun perisian ini.

Cara -cara untuk Instal:   INSTALASI APLIKASI JAWI BDN
Download : Perisian JAWI BDN

Perisian ini adalah Trial (Aktif 50 hari sahaja selepas diaktifkan, diusahakan oleh Ustaz Azhar dengan kerjasama Telaga Biru

http://skkgjambu.edu.my/

4 thoughts on “Belajar Jawi Dengan Nombor (Ustaz Azhar)

  1. salam kenapa sejak akhir2 nie,ustaz tidak up date info peperiksaan akhir semester akhir quran sunnah.pada tahun-tahun sebelumnya saya dapati banyak info tentang peperiksaan.tetapi sekarang ni dah takder.mohon dapat bagi up date terkini sebelum peperiksaan bersambung pada 18 dan 19hb februari ni bagi subjek tafsir 2 dan mukthalif hadis.

    • Alaikumussalam… saya amat memohon maaf banyak2 kerana baru melihat Komen Saudara Mohd Ekbar… Subjek kali ini agak mencabar namun seperti yang saya masukkan pada (https://khairul09.wordpress.com/perjalanan-ukm-a-star-pjj/senarai-kumpulan-sem-3-alor-star/) sedikit sebagai garis panduan.. namun tidak secara menyeluruh kerana kekurangan maklumat dan sedikit sibuk kerana berpindah tempat kerja…. InsyaAllah pada semester hadapan kita cuba bersama2 untuk memberi info kepada semua sahabat yang pasti seperti saya juga memerlukannya.. InsyaAllah.. Pun Begitu Tahniah kerana telah melepasi Ujian Peperiksaan Akhir Sem. 7..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s